Φωτογραφίες

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

Carme Villas

9

 10

Carme Villas - Luxury Villas in Crete

Προσφορές

Carme Villas - Current Offers  ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ την περιοχή ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗΣ για ΟΛΟΥΣ και λίγο χρονικό διάστημα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΓΙΑ ΒΙΛΛΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ.

Κάντε κράτηση μέσω της "Private Booking Code Area" εδώ!

Το συγκρότημα κατοικιών Κάρμη αποτελείται από δώδεκα πολυτελής βίλλες των 80 τ.μ. μεζωνέτες. Όλες οι βίλλες έχουν ιδιωτική πισίνα. Στο ισόγειο υπάρχει πλήρως εξωπλησμένη κουζίνα, τουαλέτα και το καθιστικό το οποίο διαθέτει καναπέ που μπορεί να γίνει και διπλό κρεβάτι. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μία συρόμενη πόρτα και η κεντρική wc. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο 1 μονό ανοιγόμενο.

Η πολυτελή διαμονή σας συμπληρώνετε με τις υπηρεσίες 5 * που σας παρέχουν οι Carme Villas. Στη διαμονή παρέχετε καθημερινή καθαριότητα . Απολαύστε το ελληνικό πρωινό ή το γεύμα σας σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Επίσης ενώ εσείς θα απολαμβάνετε το γεύμα ή το ποτό σας στο εστιατόριο Δίκταμος τα παιδιά σας θα παίζουν στον ασφαλή παιδότοπο ή θα κάνουν βόλτα με το γαιδούρι. Αν το αγαπημένο σας σπορ είναι ποδηλασία το ξενοδοχείο παρέχει ποδήλατα χωρίς χρέωση.

Οι βίλλες Carme βρίσκονται στον Αδελιανό κάμπο στο Ρέθυμνο σε απόσταση 800 μέτρα από τη θάλασσα και 10 λέπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ρέθυμνο.Έπίσης 1 ώρα (70 χιλιόμετρα) από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ή το αεροδρόμιο Χανίων.

 

Όνομα(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Τηλέφωνο(*)
Invalid Phone Number

 

Top