Γαστρονομία Carme

BREAKFAST

Αίθουσα Πρωινού

Το πρωινό μας χαρακτηρίζεται επίσημα από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού ως παραδοσιακό “Ελληνικό Πρωινό”. Ο μπουφές προετοιμάζεται καθημερινά από εμάς με αγάπη και μεράκι , διαλέγοντας πάντα φρέσκα, παραδοσιακά Ελληνικά και Μεσογειακά συστατικά. Προσφέρονται γεύματα χωρίς γλουτένη.

Η αίθουσα πρωινού βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου υποδοχής.

Εστιατόριο

Στη μοντέρνα περιοχή του εστιατορίου μπορείτε να δοκιμάσετε τη μεσογειακή και κρητική κουζίνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στις παραδοσιακές λιχουδιές και τα μοναδικά πιάτα που μαγειρεύονται αποκλειστικά από φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από πού να απολαύσουν το γεύμα τους. Είτε στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, είτε στη βεράντα με ανοιχτή θέα στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Μενού χωρίς Γλουτένη

Η προσωπική μας εμπειρία (ο ιδιοκτήτης και οι δίδυμες κόρες του πάσχουν από κοιλιοκάκη), μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι ευαίσθητοι στη γλουτένη και την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στις διακοπές τους, προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες με ασφάλεια.

Προσφέρουμε ειδικό μενού σε άτομα που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη ή πάσχουν από κοιλιοκάκη. Απολαύστε δωρεάν πλήρες μενού gluten free!

Εάν ενδιαφέρεστε για το μενού χωρίς γλουτένη, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πριν την άφιξή σας.